Game Changers, The

The Game Changers

donderdag 19 september 2019 14:00 - 16:01
Deuren open
13:15 - 14:30
Locatie
3
Genre
documentaire
Kijkwijzer
Angst Geweld Grof taalgebruik vanaf 12 jaar
Beschrijving
Met een première op het Sundance Film Festival, onder regie van Academy Award-winnaar Louie Psihoyos (The Cove), is THE GAME CHANGERS momenteel onmiskenbaar één van de meest veelbelovende documentaires over voeding en menselijke prestaties.
 
Een revolutionaire documentaire over vlees, proteïnen & kracht. Met enkele van de sterkste, snelste en taaiste atleten ter wereld, toont “The Game Changers” de explosieve groei van plantaardige voeding in de professionele sport, met een mix van baanbrekende wetenschap en cinematografische verhalen vol strijd en triomf. Deze film toont de achterhaalde myhtes over voeding en bewijst dat de juiste voeding niet slechts de menselijke prestaties beïnvloedt, maar zelfs de gezondheid van de gehele wereldbevolking. 
Deze unieke mix van inspirerende personages, boeiende verhalen en nuttige informatie liet bij de eerste kijkers van THE GAME CHANGERS een onuitwisbare indruk achter en vele influencers, trendsetters en bedrijven noemden de film nu al leidend in hun toekomstige kijk op plantaardige voeding.
 

Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden

Let op: na het kiezen van de stoelen kan je onder de plattegrond de tickets wijzigen in o.a. kindertickets of familietickets (indien beschikbaar).