Notting Hill - 20th Anniversary

Notting Hill - 20th Anniversary

zondag 16 juni 2019 14:30 - 16:44
Deuren open
13:45 - 15:00
Locatie
3
Genre
romantiek, komedie
Kijkwijzer
Alle Leeftijden
Beschrijving
Het lot brengt een onwaarschijnlijk koppel bij elkaar als de nietsvermoedende Britse eigenaar van een reisboekenwinkeltje (Hugh Grant) per ongeluk sinaasappelsap morst op een van zijn klanten – de meest beroemde en begeerde filmster ter wereld, Anna Scott (Oscar®-winnaar Julia Roberts). De romantiek bloeit tussen hen, terwijl ze ook krijgen te maken met de moeilijkheden van hun riskante relatie door onder andere de bekendheid van Anna. 

Verder met onder anderen: Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Hugh Bonneville (Paddington) en John Shrapnel (Gladiator) .

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden

Let op: na het kiezen van de stoelen kan je onder de plattegrond de tickets wijzigen in o.a. kindertickets of familietickets (indien beschikbaar).