Free a Girl special: Sold

Free a Girl special: Sold

donderdag 10 oktober 2019 19:00 - 20:41
Deuren open
18:15 - 19:30
Locatie
3
Genre
drama
Kijkwijzer
vanaf 12 jaar
Beschrijving
Free a Girl zet zich in om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Daarnaast verzorgen zij opvang, traumaverwerking, beroepsopleidingen, educatie en re-integratie. Er wordt samengewerkt met politie en justitie om deze mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

De afgelopen 9 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4200 meisjes. Free a Girl biedt ondersteuning aan lokale organisaties waar de toegevoegde waarde het grootst is. Dit gebeurt in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en soldNederland. Geschat wordt dat alleen al in India 1,2 miljoen kinderen worden uitgebuit voor commerciële seks waarvan het merendeel meisjes.

Filminhoud Sold
Lakshmi is een buitengewoon 13-jarig Nepalees meisje. Haar vader accepteert een voorschot voor haar omdat ze gaat werken als dienstbode in Kolkata in India. In de veronderstelling dat ze genoeg geld zal verdienen om een nieuw dak voor haar moeder te kopen, reist ze met haar ‘tante’ Bimla naar ‘Happiness House’.

De woning wordt geregeerd door Madam Mumtaz. Maar al snel komt Lakshi erachter dat ze is verkocht voor de prostitutie.

LET OP: omdat deze film nooit in Nederland is vertoond beschikt hij niet over Nederlandse ondertiteling.”
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden

Let op: na het kiezen van de stoelen kan je onder de plattegrond de tickets wijzigen in o.a. kindertickets of familietickets (indien beschikbaar).